iKLaN

KoRaNG NaK CaRi aPe?

Pages

My ViDeo..eNJoY WaTCHiNG

1st ViDeo
2nd ViDeo

Tuesday, July 21, 2009

h4ppy w33k3nd :) :)

18/07/09 @ sabtu...ari ni aku pi bukit cahaya seri alam @ lebih dikenali dgn nama bukit cerakah:D/..1st time aku sampai sini..sebenarnya ni plan aku..saje je ajak yam & fana..dorg ni kwn skolah aku...lama gak aku berkwn ngan dorg 2 ni..actually nk pi ber4 ngan fidah...tp dia keje lak ari sabtu...huhu:( bru nk rasa naik kete baru fidah xkesampaian lak:(( aku arap pasni ni fidah leh join..da lama gak aku xlepak ngan mmbr skolah aku..masing2 busy...adoiii#-o

me, fana & yam

sampai sane je kami trus breakfast..~O)..xsempat breakfast coz kami kuar pun da pagi..1 je benda yg paling aku suka kt sini leh tunggang basikal:D/..basikal kt sane kena sewa la sejam RM3..ok lor not bad..tp time ni aku xpuas ati la..huhu...sekejap je aku dpt main basikal...coz yam silap pilih basikal...rantai basikal dia tanggal lak time ni...sib baik ada dak cina ni tlg kami 3...thanks to them..coz sudi tlg kami.


basikal yam wat hal lak..

sungguh indah pemandangan kt sini..ada flora @};-%%- and fauna :()3:-O...klu korg nk tau kt cni kitorg hampir2 kena kejar ngan ..seram siot..korg lyn la pic kt bwh ni..aku da xtau nk cite pe lg..


peta bukit cerakah
rumah 4 musim-musim
pokok pinang kot

sawah terbentang luas

pandangan dr arah belakang

camne indah x???

*********************************************************************************

19/7/09-ahad @ klang naim kawin wahhhh..kepak2..kebung2..tul ke bunyi kompang cam 2...blasah je la jji ade bunyi... naim ni gurl tau nama penuh dia nurfiljannatul naim...sedap x nama member aku sorg ni..tp kitorg da biasa pggl dia naim je...klu korg nk tau naim ni kwn time aku blaja kt poli dulu...classmate aku ni...

sebenarnya kami pi sini main pakai redah je...huhu..da la naim invite pakai sms je...so kami just bergantung arap je pada sms yg kami dpt..sib baik la ade fida & bella dorg ni dak klang so senang skit la kami cari umah naim..klu dak2 kl cari sure xjumpe la...

da sampai sane, kami pun tny la org tul ke ni kenduri naim??jln leh la kami main redah je...klu bab mkn kenduri xkn nk redah gak kot...takut jatuh haram lak nnti..& wat malu je nnti tu yg kena pastikan dulu..pe2 pun tahniah wat naim & pasangannya... hope korg bahagia seumur hidup..aminnnn

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget