iKLaN

KoRaNG NaK CaRi aPe?

Pages

My ViDeo..eNJoY WaTCHiNG

1st ViDeo
2nd ViDeo

Tuesday, July 7, 2009

r4m4-r4m4 @ kupu-kupu


ari ni aku byk lyn tv dr ngadap lappy..huhu..sejak ade tenet kt umah tv aku da xpandang...klu dulu muka aku je ade depan tv org lain xleh nk tgk...sian dorg kekadang sampai bergaduh rebut remote...xleh blah pasal remote pun leh gaduh..alaa, gaduh g2-g2 je xde la sampai bertepuk tampar...bile ade tenet lak berebut nk on9...adoiii...

sebenarnya aku nk cite pasal rama2 @ kupu2 satu spesis la tu....time aku lyn "SEKAR" tetibe lak timbul cite psl kupu2 ni...tul ke kupu2 ni sehidup dan semati bersama?sentiasa berpasangan walaupun da mati...aku xpenah dgr pun but klu tul la mcm tu alangkah bahagianya pasangan tu...sentiasa bersama...

kekadang cite sinetron ni xleh caya sgt coz nk wat cite tu jd best dorg leh create something bg drama tu leh panjang sampai la org bosan tgk....ape xnya sampai beratus episode...cth cite "INTAN"...skang lak "SEKAR".da la pelakon org yg same, cam da xde pelakon lain dorg nk amik berlakon....cam da lari dr tajuk je...lantak la ni blog aku suka ati la nk taip pe...wakakakaka...

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget