iKLaN

KoRaNG NaK CaRi aPe?

Pages

My ViDeo..eNJoY WaTCHiNG

1st ViDeo
2nd ViDeo

Thursday, July 9, 2009

9 t4hun ku tunggu b4ru s3k4r4ng ku d4p4t


09/07/09-khamis, ari ni aku cuti lg...hehe..last week aku da apply cuti ni..ari ni aku pi mencabut undi...cabut undi??. bukan undi piliharaya tau, tp undi tapak bazar ramadhan 2009 (jln tar). pehhh ramai tul org nk berniaga kt bazar ni..klu korg xcaya tgk la pic kt tepi & bawah ni. tapak bazar ade 358 pemohon yg mendaftar dlm 4k. pehh ramai tul yg nk niaga thn ni...ikut nisbah 1:11 org...



klu korg nk tau family aku ni every year kami niaga kt bazar ramadhan...setiap thn muke kitorg je la yg berniaga kt bazar tu..sampai org da kenal la muka kami adik beradik...klu xniaga sthn rase cam xbest lak..cam da menjadi kewajipan kami berniaga ni...mula2 dulu aku mmg la ade rasa segan nk berniaga ni...tapi lama kelamaan aku da biasa dgn keadaan ni..best tau niaga ni klu korg nk tau...best bile ada sales la...hehe..rase haus, lapar & letih tu trus ilang...lg satu leh kenal ramai kawan & tambah pengalaman...bg aku klu kite nk maju better kite berniaga sendiri dr duk makan gaji je...kan..kan..

"9 tahun ku tunggu baru sekarang aku dapat" title ni cam ade maksud tersirat la....haha..saje je nk wat title cam2...selama 9 tahun aku mengundi tuk tapak bazar ramadhan jln tar baru la kini aku perolehi tapak bazar...lama x aku tunggu?...lama kan..so aku happy sangat coz dapat tapak tuk niaga tahun ni...klu korg nk beli baju melayu tuk ayah, adik badik korg ke or tuk abe sayang korg meh la dtg gerai aku...harga boleh dirunding la...korg sebut je nama aku sure ayah aku bg diskaun..haha.."008088" no rujukan...cantik kan no tu...8 tu no ong bg org cina...mayb ade ong bg aku gak kot..tu pasal la leh dpt tapak bazar...tp tu kepercayaan org cina je...

2 comments:

  1. kalau beli nnt, bole dpt free tak..hikhik..buy 2 free 3.. hauhauha...

    ReplyDelete
  2. beli baju free plastik bag l..hahaha

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget