iKLaN

KoRaNG NaK CaRi aPe?

Pages

My ViDeo..eNJoY WaTCHiNG

1st ViDeo
2nd ViDeo

Saturday, November 27, 2010

ToLoNGKu...ToLoNGKu...Ya Allah

pe aku nk taip ni? tah?...aku rase cam da berkarat je blog ni...

ari ni aku xhenti dgr lagu dr wali band...upenye dorg ade lagu unsur keagamaan gak..

huhuh..best2..

2 lagu ni aku mmg xboring2 dgr...

rasa insaf dlm diri...
Ya Allah by wali band

Ya Allah Ya Rabbi
Ya Allah Ya Rabbi
Ya Allah Ya Rabbi
Ya Allah

Ya Allah Ya Rabbi
Ya Allah Ya Rabbi
Ya Allah Ya Rabbi
Ya Allah

Ya Allah jangan Kau coba aku
Melebihi batas mampu dan sanggupku
Ya Allah bila memang Kau coba
Aku percaya Kau sayang padaku

Ya Allah Ya Rabbi
Ya Allah Ya Rabbi
Ya Allah Ya Rabbi
Ya Allah

Ya Allah lindungilah diriku
Dari yang menjahati menzhalimiku
Ya Allah Kaulah Maha Segala
Engkaulah pelindung hidup dan matiku

Ya Allah Ya Rabbi
Ya Allah Ya Rabbi
Ya Allah Ya Rabbi
Ya Allah

Ya Allah Ya Rabbi
Ya Allah Ya Rabbi
Ya Allah Ya Rabbi
Ya Allah

Ya Allah jangan Kau coba aku
Melebihi batas mampu dan sanggupku

aku cinta Allah by wali band

Andaikan diri ku bisa
Seperti yang lain
Yang Kau sayang
Yang Kau rindukan
Yang Kau cintai

*
Aku lemah tanpa Mu aku lelah
Aku sungguh tak berdaya
Tolongku
Tolongku
Yaaa Allah

Reff:
Setiap air mataku mengalir
Allah aku lemah dan tak berarti
Setiap derai tangis membasahi
Allah jangan tinggalkan aku lagi

**
Aku sayang Allah
Aku rindu Allah
Aku Cinta Allah

Back to *
Back to Reff
Back to **

Wednesday, August 4, 2010

huarghhhhhhhhhhhh!!!!!!!

ngantuknyeeeeee!!!!!blogger-emoticon.blogspot.comberat sungguh mata ni..pe taknya aku tido kul 1pg pas2 kul 5pg da kena bangun..huhuhu..awal gila aku bangunkan??? aku kena anta adik aku ke spital dia..huhuhu..dia masuk kul 7.30pg..so kitorg share kete...hehehe..minyak da mahalkan..lgpun aku gak yg xbg adik aku bg beli kete coz syg la....kete abg n kakak dia ada pakai je la...klu dia nk beli pun beli umah tuk family...biar selesa kami satu family duk...huhuhu...masing2 da besarkan, umah skang yg kami tggl boleh tahan la..walaupun xbesar mane pun tp hati kami tetap besar (^_^)..keluarga yg merantau..sedikit demi sedikit mengubah taraf hidup family ni...aku sayang keluarga ku...aku akan berkorban demi keluarga kami (^_^)

blogger-emoticon.blogspot.com

Saturday, July 31, 2010

broga hills...ada brani!!

31/07/2010-broga hills @ bukit lalang, semenyih...menurut sumber yg boleh dipercayai..broga hills ni terletak antara sempadan selangor & n9...

ikut plan kami nk gerak kul 4.30pg dr ampang...oleh kerana ade penambahan ahli kami terlewat skit.ape2 pun thanks to mr. ijan coz sudi teman kami...genap la 10org hehehe...xsangka lak ijan sanggup teman kami...bukannye ape bg aku better ade lelaki sorg dua ke coz kami semua pompuan...huhuhu...anything happen (tp xmintak la) ade org nk tolong...huhuhu..

aku xpenah sampai tmpt ni lg...tau pun dr mmbr2..suka sgt tgk pic dorg kt broga..cantik sgt...tu psl teringin nk pi..thanks to yam, sobes, rasha, sawi, fana, iena, lynn, dd & ijan tanpa korg aku xsampai ke puncak..

if korg nk pi tmpt ni stanby brg2 ni k ;)

a) headlamp/torchlight (klu nk naik pg/mlm)
b) air Mineral
c) coklat, roti or mknn ringan
d) pakaian yg sesuai

jom layan pic kami @ broga hills..



Friday, February 5, 2010

ari ini dalam sejarah

ingatanku pulih kembali~~weeeeeeee~~da leh ingat password blog ni..hehehe..happy sangat..trus post kt fb...blog sel-seven berkubur la~~email n pasword den lupa..sorry ek kekwn sel-seven...lgpun da lama gak den tgglkan room ni...ramai da berhijrah ke room lain...nape ek :( so sad..yang tinggal hanyalah kenangan~~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget