iKLaN

KoRaNG NaK CaRi aPe?

Pages

My ViDeo..eNJoY WaTCHiNG

1st ViDeo
2nd ViDeo

Friday, January 21, 2011

naik broga lagik!!

KaMi

22 jan 2011..today aku naik broga lg..plan nk gerak kul 3 dr umah...tu plan adik aku la...sian mmbr dia tepat kul 3 dorg da sampai umah...kami time tu tido lg...hahaha
sape je kami tu..ayah, ani (adik puan) & 3 org adik laki aku..blogger-emoticon.blogspot.com.
pung pang2...kami gerak dlm kul 4pg.blogger-emoticon.blogspot.com..singgah beli bekpes McD tuk mkn kt atas..tobat aku nk mkn sblm naik ...mau ter"PUKE" blogger-emoticon.blogspot.comnnti..hahaha...biar perutku kosong ringan skit nk naik kan..

tepat jam 5.00pg kami mula perjalanan menujuk puncak!!blogger-emoticon.blogspot.com puncak broga tuk kali ke3 blogger-emoticon.blogspot.com walaupun da 3 kali naik stil pancit gak der..huhu..

PeaK 1 blogger-emoticon.blogspot.com @ 5.45 a.m

PeaK 2 blogger-emoticon.blogspot.com @ 5.50 a.m

PeaK 3 blogger-emoticon.blogspot.com @ 5.55 a.m

PeaK 4blogger-emoticon.blogspot.com @ 6.00 a.m

ambik masa 1jam gak la kami naik dan berehat sebentar blogger-emoticon.blogspot.combersama kit kat..

makin lama kami rehat kt atas makin ramai lak org..huhuhu...sebelum sesak kt peak 4 baik kitorg turun dulu..time nk trun bukan mai laju je masing2...hahaha...naik tersemput2...hahablogger-emoticon.blogspot.com.


CaRa2 TuK TuRuN DeNGaN LaJu

nk di jadikan cite.
sblm trun adik aku nk gak amik pic kt buaian but time kitorg sampai...adalah 1 couple sengal kt buaian tu duk mesra2 amik pic...kitorg q la...b4 kami ada 1 group lg tgh q nk amik pic kt sane gak..xtau la bape lama group ni tunggu...oleh kerana da lama sgt dorg tunggu couple ni still xbergerak dr buaian tu trus dorg blah je...pasan gak muka bengang dorg..ikut ati aku nk gak blah je pas dorg blah....oleh kerana kesian kan adik aku yg x pernah amik pic kt buaian tu...aku sabar la menunggu...lama gak la kami tunggu da berbakul2 kami sumpah serapah couple tu....bru dorg nk blah..KAYU & BATU tul !!blogger-emoticon.blogspot.com geram aku ikut ati nk je sepak2blogger-emoticon.blogspot.com couple tu..

da la mls nk cite lg...geram kt couple td xabis lg ni...if korg nk tgk pic couple tu nnti aku try mintak pic kt mmbr adik aku & upload...mayb pic tu akan aku blur kan muka En KAYU & Cik BATU!!! haiyakkkk wachaaaaaaaakkkblogger-emoticon.blogspot.com

eN KaYu & CiK BaTu


8 comments:

  1. tak payah la blur kan si kayu n batu tu... aku nak tgk rupa dorg..

    ReplyDelete
  2. hahaha...takut kena saman..en kayu itu sgt sengal!!

    ReplyDelete
  3. aku la adik puan tuJanuary 23, 2011 at 3:37 PM

    en kayu n cik batu yg sengal!!!... dorg xkesian ke tgk ak yg excited gle nk nek buaian...huh~

    ReplyDelete
  4. hahahaaaa!!kelakar!kayu dan batu gitu..=P

    ReplyDelete
  5. heheee..kelakar!!!

    ReplyDelete
  6. mmg kayu...mmg batu...sengal kayu...sengal batu!!

    ReplyDelete
  7. stuju sgt!! en kayu yg sengal, cik batu yg cukop sengal ! hahaha..

    ReplyDelete
  8. jom2....minggu depan kita p broga lagi....mcm la aku pernah naik ..hahaaa...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget