iKLaN

KoRaNG NaK CaRi aPe?

Pages

My ViDeo..eNJoY WaTCHiNG

1st ViDeo
2nd ViDeo

Wednesday, July 1, 2009

CUT! @ P0NT3NG & S4K!T G!G!

smlm aku cuti...niat cuti nk pi amik borang niaga kt bazar ramadhan...every year family aku niaga kt bazar jual baju melayu...doa2 kan la aku dpt tapak bazar tuk thn ni..amin..huhu...time beratur nk amik borang tetiba je gigi aku sakit...adoiii....huhuhu...abis je amik borang trus cari klinik gigi..huhuhu..da xthn sakit sgt...sebenarnya da lama aku tahan sakit gigi ni...hehehe...

alang2 aku da cuti aku trus pi jumpe doc...pehh tengok dr luar klinik ni nampak cam biasa je...bile masuk dalam..mak aiihh!! da mcm spa je...klinik ni mmg selesa...nk pomot ke nama klinik ni?..."My Dentist @ Ampang"...ahhh lantak la...klu korg nk gi klinik ni make sure poket korg penuh...services charge kt klinik ni bg aku agak mahal la...huhu..berat gak la aku nk byr..hehe..

so moral dari cite aku ni.....
"gosok la gigi sebelum poket kena gosok"

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget