iKLaN

KoRaNG NaK CaRi aPe?

Pages

My ViDeo..eNJoY WaTCHiNG

1st ViDeo
2nd ViDeo

Tuesday, February 1, 2011

Le TouR De CeRaKaH

atlit Le Tour De Cerakah

01/02/2011 - public holiday!! http://www.emocutez.comari wilayah la..selamat bercuti utk org KL, putrajaya & labuan..ada gak yg kena keje time ni..huhu..da tanggungjawab kan kena la laksanakan dan kena korbankan masa cutihttp://www.emocutez.com..huhu..its ok korg leh dpt double or triple pay kan..ok la tu..
http://www.emocutez.com
plan aku ari ni nk wat kayuhan...skang kan demam main beskal..so pg2 lg kami da gerak dr rumah ke bukit cerakah...tu nama lama time aku skola rendah lu...skang org pggl taman botani malaysia ,bukit cahaya seri alam, Shah Alam..jarak dr ampang ke taman tu dlm 45minit ikut federal highway..

for ur information ni kali ke4 aku pi..sblm ni aku pi ngan KKS...plan punye la baik nk sampai bukit cerakah dlm kul 5ptg...tepat masanya kami sampai...dgn penuh excited tu...rupe2nye

operating hours 8.30a.m-4.30p.m (selasa - ahad)
tutup pada hari isnin kecuali isnin cuti umum atau cuti sekolah

hampa tulhttp://www.emocutez.com..huhu...so after kejadian tu, sblm pi mane2 aku kena tau operating hours tmpt tu..huhu.

just nk share ngan korg..http://www.emocutez.com

Taman Botani Malaysia aka Taman Pertanian Malaysia
Bukit Cahaya Seri Alam
40000 Shah Alam
(korg kena cari seksyen 8 lu pas2 leh cari bukit cahaya seri alam)


entrance fees for the park:

RM3.00 utk dewasa, 12thn & ke atas
RM1.00 utk kanak 4-11thn
RM1.00 utk 55thn ke atas

Other charges :
RM5.00 utk 1 jam sewa basikal.


kami


awas nnti kena tanduk!!haha

awas byk beruk!!


jom pi paris!



*rumah 4 musim aku masuk td xyah byrcoz dorg kata ade kesilapan teknikal....hehehe..aku xsure la bape RM sbnrnye tuk masuk rumah tu


org sajli da cair tu psl la dpt free masuk

for skytrex adventure tgk pic kt bwh ni.


klik pic ni tuk size yg lg besar

1 comment:

  1. sronok nye... hepi sgt ..dpt nek beskal td..heee~ =)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget