iKLaN

KoRaNG NaK CaRi aPe?

Pages

My ViDeo..eNJoY WaTCHiNG

1st ViDeo
2nd ViDeo

Monday, June 29, 2009

S!4P4 Y4NG R4MP4S C!NT4MU

harapan hatiku
ingin hidup bahagia
tetapi mengapa sering saja
hati ini diluka
baru ku cuba nak bercinta
lalu engkau pun buat angkara
mengapa mesti
aku yang menjadi mangsa
harapan untuk kekalan
hanya tinggal iggauan
walaupun telah aku bertahan
tapi apa kan daya
retak akhirnya kasih kita
tanpa ku tahu apa punca
mudah benar kau
mematah dahan asmara
sampai bila harus diri ku begini...oh kekasih
sampai bila mesti kau dera hatiku
dimanakah janjimu yang kau tabur dulu
sebelum kuserahkan cinta
betapa...hancurnya hatiku
siapa yang ganggu hatimu
siapa yang rampas cintamu
katakan padaku biarlah jelas segalanya
siapa yang sedang kau sayang
siapa yang sedang kau buru
berterus teranglah dari kau terus menyiksaku

B3RCUT! @ P4H4NG

CUTII!!!!!!!!..yeah..yeah..yeah..akhirnya aku dpt bercuti 5 ari tu..hehe...lama gak tu aku cuti..xpenah2 aku amik cuti panjang...sampai boss aku kata "u nk kawin ke?"...adoiii boss aku ni ke situ lak dia pikir..22-26/6 lima ari aku bercuti kt pahang...negeri paling besar skali kt semenanjung..actually plan pi pahang ni plan adik aku coz dia kena wat research bape ramai baby yang di lahirkan sumbing kt hospital temerloh & kuantan..huhu..alang2 wat research tu trus bercuti la...hehehe..

terowong sempadan pahang

hotel green park

Hospital Sultan Haji Ahmad Shah (HOSHAH), temerloh

apa tu?? T.E.M.E.R.L.O.H

aku with my sis

aku with dayah (my sis fren)


22-23/6 @ temerloh..sampai cni je kami terus pi cari HOSHAH...sib baik la dorg wat research kt hospital senang skit nak cari...kt cni kami stay kt hotel green park...hotel xde bintang..hehehe..xpe la janji ade tempat kami berteduh tuk 1 mlm kami kt cni...RM 68.00
per night..not bad lor...selesa la tuk kami ber3..kt cni kami xtau nk jln kt mane...dlm perjln nk blk ke hotel kami sempat gak singgah tempat2 menarik cam pic kat atas tu...aku xtau la pe nama tempat ni..tp cantik la kt cni coz ade uruf besar2 ni kt tepi sg tu...da cam kt hollywood lak aku rase..

club med (kawasan club med je..xmasuk dlm pun)

welcome to cherating

aku & mr mc'd

teluk cempedak @ kuantan

23-25/6 @ kuantan..kt cni kami stay kt HOTEL KOSMA (hotel budget je)...huhu...budget pun budget la janji kami ber3 selesa duk kt cni..klu nk dibandingkan ngan hotel kt temerloh lagi selesa la...RM60.00 per night...stay for 2 night je...saje je nk stay kt kuantan lama skit coz kt cni best skit dr temerloh...coz kt kuantan byk tempat menarik tuk kami singgah...kuantan parade, berjaya megamall, teluk cempedak & cherating...

berjaya megamall - kt cni kami sempat lg lyn movie transfomers 2..huhu..best2...bru 1st day kuar kami da tgk...yeah..yeah..

teluk cempedak & cherating - cantik gak tempat ni..


1night @ kuartes pensyarah POLISAS (umah cousin dayah)

jom genting!!

arena of stars

grrrr (sejuk siot)

smile je pdhal dlm ati takut ni....

26/6 @ genting - b4 blk kl kami naik genting dulu...hehe..ade ticket free so rugi lak rase klu xguna kan tiket tu...mmg kami ber3 da plan awal2 nk naik genting..wah bestnye cuti!!...thanks to lynn (my ofismate) dia la bg 2 tiket free tu kt aku..satu lg aku dpt dr JJ kupon...thank JJ gak for the tiket...seronoknya cuti...

Friday, June 26, 2009

1T'S MY B3SD4Y!!!!

21/06/2009 @ 12.01 a.m umo aku da bertambah setahun je...hehehe..actually dak2 seven nk wat suprise party tuk aku & dak2 yg lahir bulan 6 tp xjd sian dorg...hahaha...anyway thanks to all yg da susah payah nk wat suprise party ni....syg korg...muahhhhh...MyEm0.Com


chocolate cake strawberry

yum..yum...yummy...dap x kek ni..hehehe..ni la kek aku...hehe...tp kat kek tu ade 6 nama..klu korg terer cari la mane satu nama aku...kih...kih..kih...senang je la...sape dpt cari dia akan memenangi penginapan selama2nya di rumah masing2..haha..cam la lawak sgt..uwekk..lokasi party ni kami wat kt umah nyet (sel 1)...thanks to nyet & sel 1 crew coz sudi jemput kami tuk settlekan ayam korg...heheheMyEm0.Com

aku with besday boy (boy ke dorg ni??)

nama kat kek ada 6 org...sorg lg xdpt nk join time ni..huhuhu..last year pun aku celebrate ngan dak2 se7en...aku, katana & fizah share 1 kek..time tu kami celebrate kt umah katana...korg semua mmg best la...MyEm0.Com

Thursday, June 18, 2009

M00D N4K B3RCUT!

18/06/2009-ari ni xde mood nk buat keje...kt ofis buat2 rajin je td..hehe...pdhal otak da pk nk cuti je...pe xnye apply cuti sampai 5 ari approved lak tu..saje je nk bercuti ni...nk rest2 kan otak aku ni byk sgt aku pk...tah hapa tah yg aku pk skang aku pun xphm...

pg td tetibe je yam cl & sms aku cite psl nk bercuti..adoiiii...makcik yam ni suka berangan2 la...ari tu penah berangan2 nk bercuti kt gold coast kononnye...tp bile da tgk cost tuk travel kt sane mak ai...xtermampu lg lor...hehe..td lak tetibe makcik tu ajak bercuti ke medan..sebenarnya da lama gak yam ajak aku pi medan...tp bg aku medan xde pe yg best la...hehe...xtau la napa cik yam ni suka sgt nk pi sane...bg aku antara jakarta & medan aku akan pilih jakarta..jakarta best aokkkk...bandung pun best gak klu suka brg2 branded yg price not bad bandung la tmptnye...

bile la aku dpt bercuti ngan kwn skolah & poli...masing2 sibuk je...huhu..rindu plak aku pada zama persekolahan & time blaja kt politeknik lu...miss u all..muahhhh

Wednesday, June 17, 2009

B!SM!LL4H!R4HM4N!RR4H!M

renjis..renjis..skit...hehe..actually this is 2nd blog...1st blog aku da lupe paswoord da..wakakaka..padan muka sape suh lupa..tp aku kena terima kenyataan bahawa memory otak aku ni da full..kah..kah..kah..blog ini di wujudkan atas kerana aku wujud la :))=))..klu aku xde xwujud la blog ni kan...title blog aku ni "tentang aku,kamu,kami & mereka"..byk la aku leh cerita kt blog ni kan..tentang diri ku...family ku...kwn2 ku...mereka dan keluarga mereka..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget