iKLaN

KoRaNG NaK CaRi aPe?

Pages

My ViDeo..eNJoY WaTCHiNG

1st ViDeo
2nd ViDeo

Monday, June 29, 2009

B3RCUT! @ P4H4NG

CUTII!!!!!!!!..yeah..yeah..yeah..akhirnya aku dpt bercuti 5 ari tu..hehe...lama gak tu aku cuti..xpenah2 aku amik cuti panjang...sampai boss aku kata "u nk kawin ke?"...adoiii boss aku ni ke situ lak dia pikir..22-26/6 lima ari aku bercuti kt pahang...negeri paling besar skali kt semenanjung..actually plan pi pahang ni plan adik aku coz dia kena wat research bape ramai baby yang di lahirkan sumbing kt hospital temerloh & kuantan..huhu..alang2 wat research tu trus bercuti la...hehehe..

terowong sempadan pahang

hotel green park

Hospital Sultan Haji Ahmad Shah (HOSHAH), temerloh

apa tu?? T.E.M.E.R.L.O.H

aku with my sis

aku with dayah (my sis fren)


22-23/6 @ temerloh..sampai cni je kami terus pi cari HOSHAH...sib baik la dorg wat research kt hospital senang skit nak cari...kt cni kami stay kt hotel green park...hotel xde bintang..hehehe..xpe la janji ade tempat kami berteduh tuk 1 mlm kami kt cni...RM 68.00
per night..not bad lor...selesa la tuk kami ber3..kt cni kami xtau nk jln kt mane...dlm perjln nk blk ke hotel kami sempat gak singgah tempat2 menarik cam pic kat atas tu...aku xtau la pe nama tempat ni..tp cantik la kt cni coz ade uruf besar2 ni kt tepi sg tu...da cam kt hollywood lak aku rase..

club med (kawasan club med je..xmasuk dlm pun)

welcome to cherating

aku & mr mc'd

teluk cempedak @ kuantan

23-25/6 @ kuantan..kt cni kami stay kt HOTEL KOSMA (hotel budget je)...huhu...budget pun budget la janji kami ber3 selesa duk kt cni..klu nk dibandingkan ngan hotel kt temerloh lagi selesa la...RM60.00 per night...stay for 2 night je...saje je nk stay kt kuantan lama skit coz kt cni best skit dr temerloh...coz kt kuantan byk tempat menarik tuk kami singgah...kuantan parade, berjaya megamall, teluk cempedak & cherating...

berjaya megamall - kt cni kami sempat lg lyn movie transfomers 2..huhu..best2...bru 1st day kuar kami da tgk...yeah..yeah..

teluk cempedak & cherating - cantik gak tempat ni..


1night @ kuartes pensyarah POLISAS (umah cousin dayah)

jom genting!!

arena of stars

grrrr (sejuk siot)

smile je pdhal dlm ati takut ni....

26/6 @ genting - b4 blk kl kami naik genting dulu...hehe..ade ticket free so rugi lak rase klu xguna kan tiket tu...mmg kami ber3 da plan awal2 nk naik genting..wah bestnye cuti!!...thanks to lynn (my ofismate) dia la bg 2 tiket free tu kt aku..satu lg aku dpt dr JJ kupon...thank JJ gak for the tiket...seronoknya cuti...

1 comment:

  1. bln 6 ni..jom kinabalu jom...huhu~ ^_*

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget