iKLaN

KoRaNG NaK CaRi aPe?

Pages

My ViDeo..eNJoY WaTCHiNG

1st ViDeo
2nd ViDeo

Thursday, June 18, 2009

M00D N4K B3RCUT!

18/06/2009-ari ni xde mood nk buat keje...kt ofis buat2 rajin je td..hehe...pdhal otak da pk nk cuti je...pe xnye apply cuti sampai 5 ari approved lak tu..saje je nk bercuti ni...nk rest2 kan otak aku ni byk sgt aku pk...tah hapa tah yg aku pk skang aku pun xphm...

pg td tetibe je yam cl & sms aku cite psl nk bercuti..adoiiii...makcik yam ni suka berangan2 la...ari tu penah berangan2 nk bercuti kt gold coast kononnye...tp bile da tgk cost tuk travel kt sane mak ai...xtermampu lg lor...hehe..td lak tetibe makcik tu ajak bercuti ke medan..sebenarnya da lama gak yam ajak aku pi medan...tp bg aku medan xde pe yg best la...hehe...xtau la napa cik yam ni suka sgt nk pi sane...bg aku antara jakarta & medan aku akan pilih jakarta..jakarta best aokkkk...bandung pun best gak klu suka brg2 branded yg price not bad bandung la tmptnye...

bile la aku dpt bercuti ngan kwn skolah & poli...masing2 sibuk je...huhu..rindu plak aku pada zama persekolahan & time blaja kt politeknik lu...miss u all..muahhhh

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget