iKLaN

KoRaNG NaK CaRi aPe?

Pages

My ViDeo..eNJoY WaTCHiNG

1st ViDeo
2nd ViDeo

Friday, June 26, 2009

1T'S MY B3SD4Y!!!!

21/06/2009 @ 12.01 a.m umo aku da bertambah setahun je...hehehe..actually dak2 seven nk wat suprise party tuk aku & dak2 yg lahir bulan 6 tp xjd sian dorg...hahaha...anyway thanks to all yg da susah payah nk wat suprise party ni....syg korg...muahhhhh...MyEm0.Com


chocolate cake strawberry

yum..yum...yummy...dap x kek ni..hehehe..ni la kek aku...hehe...tp kat kek tu ade 6 nama..klu korg terer cari la mane satu nama aku...kih...kih..kih...senang je la...sape dpt cari dia akan memenangi penginapan selama2nya di rumah masing2..haha..cam la lawak sgt..uwekk..lokasi party ni kami wat kt umah nyet (sel 1)...thanks to nyet & sel 1 crew coz sudi jemput kami tuk settlekan ayam korg...heheheMyEm0.Com

aku with besday boy (boy ke dorg ni??)

nama kat kek ada 6 org...sorg lg xdpt nk join time ni..huhuhu..last year pun aku celebrate ngan dak2 se7en...aku, katana & fizah share 1 kek..time tu kami celebrate kt umah katana...korg semua mmg best la...MyEm0.Com

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget